hepiniz boksunuz. ben ise mükemmelim.

6 Aralık 2007 Perşembe

neden başladı ?

o kadar mükemmelim ki siz gerzekler bunu anlayamıyorsunuz. bu blog benim ne kadar mükemmel olduğumu, sizin ise ne kadar gerzek olduğunuzu fark etmeniz için açıldı.

hepiniz boksunuz. ben ise mükemmelim.

5 yorum:

wolkanca dedi ki...

Müthiş. Kesinlikle bağımlısı olacağım bir blog daha. takipteyim (:

Eski defter dedi ki...

Valla süpersin bende müptelası olacağım galiba bu blogum oldum bile yeni yazılarını bekliyorum :) Tabi Dünya'nın en mükemmel beyninin yazılarını okumak bir başka oluyor :)

anahtar dedi ki...

valla süper. her nekadar mizahi bi anlayışla yazılmış cümleler olsa da bilinçaltında ezikliğin, millete hakaret ederek kendi egosunu tatmin etme isteği olduğu hemen farkediliyoo. bi de bu yazıya sanki çok güzel bişey okumuş gibi süpersin benzeri yorumlar yapan arkadaşları da kutluyorum. kendilerine hakaret edilmesini seviyolar dicem olmucak. şimdi bazıları savunmaya geçer bu mizah olsun makara olsun diye yapıldı diye. ben mizahta zeka ararım ama burda malesef yok. diğer arkadaşların aksine bidaha hiç girmeyeceğim bi blog
nokta

anahtar dedi ki...

o kiiii dünyanın en şahane insanı.
kime yorum yaptığımın farkına varmam gerek.büyük yanlış içimdeyim.
bu insan o kadar şahane o kadar şahane ki; unutmanın insanlığın doğasında olduğunun bilincine varamayacak kadar büyük bi beyni vardır çünkü o hiçbişeyi unutmaz. hatta unutan insanları aptallıkla suçlar.(bu ne egodur böyle) tahminim odur ki malum organı bi karış havada gezer(cool takılır).oturduğu o organ üstünde bloglar arasında *surf* yapar, içindeki egoist düşünceleri ve pisliği kusacak yorumlar yazar nasılsa bi konu bulur.neden? çünkü dünyanın en şahane insanıdır o.unutmak onun neyine. ona göre sadece aptallar unutur.
_|=-o_ deşi

anahtar dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
"sayfanın sonuna geldiniz. şimdi lütfen kabul edin : boksunuz."