hepiniz boksunuz. ben ise mükemmelim.

12 Aralık 2007 Çarşamba

spor müsabakaları ezikler içindir

umarım dün gece o şekilsiz bedenlerinizle yataklarınıza girdiğinizde yazdıklarımı anlamaya çalışmışsınızdır. çünkü sizlere dün yazdıklarımı algılamanız için verdiğim 24 saatlik süre doldu.

bir spor müsabakasının sonucunun herhangi bir insanı etkileyebilmesi mümkün değildir. geçen senenin bayanlar kriket dünya kupasını kimin kazandığı ne kadar önemli ise, bir fenerbahçe - galatasaray maçının skoru da o kadar önemlidir.

siz gerizekalılar, zaten sınırlı olan dikkat kapisitelerinizin büyük bir kısmını bu olaya harcamasaydınız, bir fenerbahçe - galatasaray maçı daha kimsenin haberi olmadan bitecekti.

ama siz gerzeklerin bu olaya verdiği dikkat yüzünden, yine siz gerzekler arasında çok önemli bir olay haline geldi. bakın yine tek bir maç için bile aptallığınızın sınırlarını zorladınız.

ne için ? takımınızla beraber kazanıyor hissi yaşamak için. oh, sizler o kadar aptalsınız ki... takımınızın kazanmasının hiç bir öneminin olmadığını anlamadığınız gibi; takımınız kazanınca herhangi bir şey kazanmadığınızı da anlamıyorsunuz.

bu iki aptalca hareketiniz sonucu salgıladığınız hormonlar beyninizi uyuşturuyor ve mutlu olduğunuz hissine kapılıyorsunuz.

oysa ki mutluluk duyduğunuz şey aslında APTALLIĞINIZ.

aptallığınızın nasıl bu kadar büyük boyutlara ulaştığını başka bir yazıda, evrim teorisi ile birlikte anlatacak; o yazı ile hem evrim teorisini çürütecek hem de aptallığınızı sizlere bir defa daha kanıtlayacağım.

1 yorum:

Ali GÖREN dedi ki...

buradaki düşüncelerine o kadar katılıyorumki şahane insan onların kapısına gitsek açız desek zırnık alamayız işte en gerzek insanlar bölümü burda başlıyor

"sayfanın sonuna geldiniz. şimdi lütfen kabul edin : boksunuz."